Om Masanti

Vi er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen. Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring, som er opbygget i rådgivningsvirksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet. Navnet Masanti står for MAniitsumi SAnaartukkanik NAkkutilliisut TItartaasartullu. Det kan ikke oversættes direkte men betyder ”Tilsynsførere og tegnere for byggeri i Maniitsoq". I dag er Masanti rådgiver for byggeri i hele Grønland.

Rådgivende i Grønland

Masanti A/S har kontor i byerne Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq, Aasiaat og i Sisimiut og har derudover et tæt samarbejde med vores søsterselskab, Masanti ApS Danmark.

Medarbejderstaben består af ingeniører, arkitekter, konstruktører, teknikere samt administrativt personale, og vi har løbende studerende fra tekniske uddannelsesinstitutioner i praktik i virksomheden.

Masanti A/S kompetencer dækker bredt over nybygning, renovering og vedligeholdelse af alle typer af bygninger og anlæg. Masanti A/S har desuden specialiseret sig indenfor tankanlæg for brandfarlige væsker, vandforsyning, varmeforsyning, kloakering, renovation og byggemodning.

Masanti A/S tilbyder også handelsværdivurderinger og teknisk/økonomiske vurderinger af bygninger.

Selskabsform

  • Masanti A/S er et 100% grønlandskejet selskab.
  • Alle aktier i firmaet ejes af medarbejderne i firmaet.
  • Masanti A/S har et søsterselskab i Danmark, som hedder Masanti Danmark ApS.
  • Morten Gosvig er direktør for Masanti A/S


CVR-nummer: 11922317

Masanti ApS Danmark

Masanti Danmark ApS er et rådgivende Arkitekt og Ingeniørfirma, der blev stiftet i 2007 som et datterselskab til Masanti A/S. 

I dag ejes Masanti Danmark ApS af medarbejdere i Masanti A/S og Masanti Danmark ApS og er således et søsterselskab til Masanti A/S.

Læs mere

Maniitsoq Hovedkontor

Foto: Maniitsoq Hovedkontor