3D opmåling og fotografering af bygninger

Masanti A/S råder over en 3D laserscanner, som kan bruges til opmåling i 3D.
laserscanneren laver 360.000 målinger i sekundet og roteret i alle akser, hvorfor den på ca. 40 sek kan opmåle et rum med en præcision på få millimeter. Med hjælp fra tilhørende software kan flere målinger sættes sammen til at  danne en fælles model af hele bygningen. Disse 3D modeller kan så efterfølgende ligges ind i vores 3D tegneprogrammer til videre bearbejdning.

Med en 3D laserscanner bliver flowet fra den virkelige verden til de virtuelle 3D tegningsmodeller både lettere og mere præcis, hvilket resulterer i bedre og mere præcise projekter til glæde for alle byggeriets parter. Udstyret er velegnet til opmåling af eksisterende og påbegyndte byggerier. Det kan f.eks. anvendes ved udarbejdelse af ”As-build”-dokumentation.


Ydermere kan det anvendes til fotoregistrering af bygninger indvendigt, således at man stort set får fornemmelsen af "at være der selv".
Er du bygningsejer eller administrator af bygninger udenfor din hjemby kan det være en stor hjælp at kunne kigge rundt i en bygning – på afstand.

Maniitsoq Hovedkontor

Foto: Maniitsoq Hovedkontor