Særlige ydelser

Medarbejderstaben i Masanti A/S består af ingeniører, arkitekter, konstruktører, teknikere samt administrativt personale, og vi har løbende studerende fra tekniske uddannelsesinstitutioner i praktik i virksomheden.

Masanti dækker bredt

Masanti A/S har kompetencer, som dækker bredt over nybygning, renovering og vedligeholdelse af alle typer af bygninger og anlæg. Masanti A/S har desuden specialiseret sig indenfor tankanlæg for brandfarlige væsker, vandforsyning, varmeforsyning, kloakering, renovation og byggemodning.

Masanti A/S tilbyder også handelsværdivurderinger og tekniske og økonomiske vurderinger af bygninger.

Masanti A/S anvender IT i alle processer, og har indgående kendskab til programmer som 3D-programmer Revit og AutoCad Civil.

3D visualisering

I projekteringen af bygningsopgaver bruges 3D-cadprogrammet Autodesk Revit. Et program der giver en bedre forståelse af kompleksiteten i et byggeprojekt, da der kan opbygges en fysisk 3D-model af både det arkitektoniske, konstruktive og installationer. Det medvirker til at forbedre byggeprocessen og i sidste ende er det med til at give et bedre byggeri.

Ved projektering af anlæg i og på terræn, bruges AutoCAD Civil 3D. AutoCAD Civil 3D er ideelt til design og konstruktion af bygge- og anlægsteknik samt udarbejdelse i forbindelse med transport-, byggemodnings- og vandprojekter. I AutoCAD Civil 3D kan man undersøge forskellige design- og konstruktionsalternativer samt analysere projektets funktioner, hvilket medvirker til at forbedre anlægsprocessen og i sidste ende er det med til at give det bedste resultat.

Alle vores ydelser kvalitetssikres efter retningslinjerne i virksomhedens kvalitetssikringshåndbog. 

Om Masanti A/S

Masanti i Qaqortoq

Masanti i Qaqortoq

Masanti i Alluisup

Maniitsoq Hovedkontor

Foto: Maniitsoq Hovedkontor